Такси Русе-Букурещ, летище Отопени-Henri Coanda и Варна-летище Отопени

Основна дестинация на пътуване на автомобилите на “ИнТранс Сървисис” е Русе Букурещ летище Отопени или летище Банеаса. Друга често използвана услуга от нашите клиенти от североизточната част на България е пътуване по маршрута от Варна до летищата на Букурещ.
В столицата Букурещ, на северната ни съседка Румъния, има две летища – Отопени и Банеаса. Bucharest Henri Coanda International Airport е познато от българските пътници като Летище Хенри Коанда. То е основното и най-голямо летище в Румъния и се намира в град Отопени, на 16,5 км на северозап от Букурещ. Летището разполага с 2 терминала (пристигащи и заминаващи), с капацитет от 4,500 пътника на час. На територията на летище Отопени работят румънски таксита, които предлагат твърде висока цени на услугите превоз от стандартните цени на българските таксита.
За да използвате нашите транспортни услуги за трансфер Русе Букурещ летище Отопени (Букурещ-Русе) или Варна Букурещ (Букурещ-Варна), моля направете предварителна заявка от страница КОНТАКТИ, при което ние гарантираме:

  • посрещане точно в указания от вас час с предварително подготвена табела с вашите имена;
  • осигуряване на помощ при придвижване с багаж до автомобила;
  • ценови диапазон, съответстващ на качеството на транспортните ни услуги;
  • възможност за заплащане на услугата след достигане на крайната цел на пътуване.

На официалния уеб сайт на летище Отопени можете да намерите информация за: полети, резервация на хотел и друга информация полезна за пътниците и посрещащите ги.
Ако се нуждаете от хотел в Букурещ може да разгледате най-добрите и изгодни предложения за настаняване и да направите онлайн заявка от тук.

Летище Аврел Влайку – Банеса

Международното летище Банеаса е кръстено на румънския авиоконструктор и пилот Аврел Влайку. То е най-старото летище в Източна Европа и едно от най-старите летища в света. Летище Банеса е разположено на 8.5 км на север от центъра на Букурещ и обслужва опериращите през столицата нискотарифни авиокомпании.

букурещ летище-такси русе букурещ такси русе букурещ-летище отопени такси русе букурещ-дворец чеушеску